Projecten

Op deze pagina vind u diverse afgeronde projecten. Deze projecten verschillen van zijde-decoratie in een prachtig restaurant naar planten in het theater en bloemen voor een trouwdag.

Wij zien in ieder bloemwerk een uitdaging en gaan samen met u voor het mooiste resultaat. Het proces wat daaraan vooraf gaat, het creëren van het bloemwerk en het plaatsen of bezorgen van het eindresultaat is geweldig om te doen.

Onze voldoening zit in de glimlach om het gezicht van onze klanten als ze het eindresultaat zien!

 

Zijde-decoratie bij BBQ restaurant Ortam

Deze prachtige opdracht bij BBQ restaurant Ortam bestaat uit diverse zijdedecoratie's. 

Dit was een combinatie van staande maar ook hangende objecten zodat er een spannend geheel is ontstaan. 

Door te blijven binnen een afgesproken kleurenpallet is het een prachtig geheel geworden. 

Planten-decoratie bij theater Het Kruispunt 

Deze plantendecoratie bestaat uit planten op hydrocultuur. Het zijn planten die op water zijn gekweekt en daardoor sterker zijn en minder gevoelig voor beestjes.

 

De verzorging van deze planten is ook een stuk makkelijker door middel van de watermeter die erbij geleverd wordt. Daarop is goed af te lezen wanneer de planten weer water nodig hebben. Ideaal voor bedrijven of zoals in dit geval het theater. 

Diverse kerstdecoratie

Ieder jaar is kerst weer een feestje voor ons! In deze  bijzondere tijd van het jaar werken wij met de mooiste materialen die alleen dan verkrijgbaar zijn.

Of het nu gaat om decoratie thuis, op kantoor of restaurant Wij denken graag mee voor de mooiste kerstdecoratie in de juiste sfeer.

 

Bruidswerk

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort natuurlijk prachtig, feestelijk bloemwerk.

Bruidsboeket, corsage's, decoratie voor op de auto of op de locatie, wij denken  graag met jullie mee om zo jullie dag nog feestelijker te maken!

 

 Maak een afspraak en kom langs zodat we samen kunnen kijken naar jullie wensen!